همانطور که می دانیم استفاده از دوربین در شهرهای امروزی جهت کنترل بهتر ترافیک، کنترل و مدیریت محدودیت های ترافیکی مختلف و ارائه قضاوت های صحیح در تصادفات برای پلیس راهنمایی و رانندگی بسیار ضروری است. در محیط ها و فضاهای شهری جهت نصب انواع دوربین های ترافیکی از انواع پایه دوربین استفاده میشود که بسته به محل قرارگیری دوربین و نوع دوربین شکل و فرم پایه ها مختلف و متنوع می باشند.
معمولا پایه دوربین های ترافیکی از نظر نوع استقرار دوربین به دو شکل عمودی و ال مانند طراحی و تولید میشوند. اما نکته ای که بسیار حائز اهمیت است، حساسیت لنز دوربین ها به تکان های ناشی از باد و لرزش های احتمالی حاصل از حرکت وسایل نقلیه و.. است که در عکس برداری و فیلم برداری میتواند منجر به تار شدن تصویر و در نهایت مبهم بودن آن شود. جهت جلوگیری از این لرزش ها، می بایست ضخامت بدنه و قطر پایه دوربین ها و همچنین بست ها و نقاط اتصال در آنها، در مقایسه با پایه چراغ های خیابانی بیشتر باشد.
پایه دوربین های ترافیکی اغلب دارای بدنه چند وجهی و شکل هندسی مخروطی ( مخروط ناقص ) طراحی و ساخته می شوند. در بیشتر موارد نیز قطعات تشکیل دهنده مخروط به صورت هم پوشانی شده، یا اورلپ به یکدیگر متصل می گردند و به اصطلاح در هم فرو می روند. البته استفاده از پایه دوربین های استوانه ای با بدنه چندوجهی هم گاهی مورد استفاده قرار می گیرند که در این موارد اتصال قطعات توسط بیس پلیت و همراه با پیچ و مهره دیده خواهد شد.
اما جدا از استفاده های ترافیکی که بدان اشاره شد، بهره گیری از دوربین های مداربسته جهت مراقبت و محافظت در برابر سرقت نیز کاربرد دارد. در منازل، دیواره کارخانجات، محوطه ها، انبارها و..؛ در این موارد برای دور بین های outdoor که می بایست در فضای باز و غیر سرپوشیده نصب گردند از پایه دور بین در ارتفاع های مطلوب و به تعداد مورد نیاز استفاده می شود.
جهت بالابردن عمر پایه دوربین، به جای استفاده از رنگ، از پوشش گالوانیزه گرم بهره میگیرند. پوشش گالوانیزه گرم در ضخامت ها میکرونی ( از ۳۰ تا ۲۰۰ میکرون ) در فرآیند گالوانیزاسیون بر روی بدنه پایه ها نشسته و از زنگ زدگی و خوردگی آنها تا حد بسیار زیادی جلوگیری میکند، تا جایی که عمر مفید پایه را تا ۱۰ برابر افزایش می دهد.